Veilig en duurzaam rijden

 Duurzame gedragsverandering
 Intrinsieke motivatie

 

Veilig rijden zit bij professionele chauffeurs in de genen en toch gebeuren er dagelijks tal van ongevallen. Oorzaken zijn vaak te zoeken bij het gedrag van anderen. Maar is dat ook altijd het geval? Hadden we het ongeval niet kunnen vermijden door ons eigen gedrag aan te passen? Door bijvoorbeeld wat meer ruimte te laten? Gedragsverandering is voor VDVision de sleutel tot het verbeteren van de algemene verkeersveiligheid en het persoonlijk welzijn van de chauffeur.

Expertise, rijstijl en gezondheid zijn factoren die een belangrijke rol spelen in de manier waarop iemand zich gedraagt in het verkeer. Dat gedrag veranderen begint bij het creƫren van bewustwording waarna door inzicht, kennis en intrinsieke motivatie de persoonlijke expertise van de chauffeur verhoogt. Via opleidingen maken we chauffeurs bewust van de valkuilen waarmee ze te maken krijgen en brengen we expertise bij die ze kunnen toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden. Een professionele begeleiding nadien zorgt ervoor dat de opgedane kennis toegepast wordt met een duurzame gedragsverandering als resultaat.

VDVision biedt een brede waaier aan diensten zodat u als chauffeur deskundig geadviseerd, vakkundig opgeleid en professioneel begeleid wordt.